Συμβουλές για βιογραφικό σημείωμα για οικονομικές θέσεις εργασίας

Κοινά αλλά σημαντικά βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε για κάθε τύπο εκτελεστικού βιογραφικού είναι η ύπαρξη μιας σύγχρονης διάταξης του βιογραφικού, να συμπεριλαμβάνονται οι ενημερωμένες πληροφορίες επικοινωνίας σας, και να καταχωρείτε κάποιους στόχους για την εργασία πάνω από την παράγραφο περίληψης.

Ωστόσο, υπάρχουν κρίσιμες παράμετροι για τα οικονομικά επάγγελμα που πρέπει να έχετε κατά νου, ανάλογα με την ειδικότητά σας paras pikavippi.

Οι επιτυχημένοι οικονομικοί διευθυντές και οι επικεφαλής οικονομικοί διευθυντές (CFO) χρησιμοποιούν τα βιογραφικά τους ως ασφάλεια εμπορίας για να τοποθετηθούν ως εμπλεκόμενοι ηγέτες που βρίσκονται μπροστά από την μάζα. Κάνοντας το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει οπτικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια αρχική πρώτη εντύπωση ως αποτελεσματικός CFO. Η αξιοποίηση του αντίκτυπου της οπτικής εντύπωσης, της αποτελεσματικής γλώσσας και συγκεκριμένων ακαδημαϊκών επιτευγμάτων οδηγούν σε ένα δυναμικό επώνυμο βιογραφικό το οποίο μπορεί να αυξήσει τις ευκαιρίες για να προσγειωθείτε σε μια πολυπόθητη θέση. Εδώ είναι 3 βασικά σημεία για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό επώνυμο βιογραφικό:

Εστίαση στο γενικό πλαίσιο: Η συζήτηση για το μεγαλύτερο σας επίτευγμα δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Για παράδειγμα, εάν έχετε επενδύσει σωστά 15 εκατομμύρια δολάρια σε μια επιχείρηση ενός εργοδότη αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά τώρα υποβάλετε αίτηση σε επιχείρηση αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να θεωρηθεί υπερτιμημένη. Επιλέξτε επιτεύγματα που βρίσκονται εντός του φορολογικού πλαισίου της μελλοντικής εταιρείας ή εξετάστε τη χρήση ποσοστών για να περιγράψετε τα επιτεύγματά σας. Μια άλλη τακτική είναι να επικεντρωθείτε στην υποβάθμιση ή στην επισήμανση του μεγέθους των περιφερειακών προϋπολογισμών, των παγκόσμιων προϋπολογισμών, των επιχειρηματικών γραμμών ή άλλων μεγεθών των επιχειρήσεων για να ταιριάζουν με τις προοπτικές.

Μειώστε την οικονομική φρασεολογία: Περιγράψτε τα οικονομικά και ανθρώπινα επιτεύγματά σας στην παγκόσμια γλώσσα και όχι μόνο την οικονομική φρασεολογία. Απευθυνθείτε στους πολλούς τύπους κοινού από τους οποίους θα διαβαστεί το βιογραφικό σας σημείωμα. Μπορεί να είστε άνετοι μιλώντας σε ακρωνύμια (όπως ROI ή DSO), αλλά δεν απαρτίζονται όλες οι εκτελεστικές ομάδες από ανθρώπους με οικονομική εκπαίδευση, ούτε όλοι οι διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν αυτή την παιδεία. Ενώ μπορεί να καταλάβουν τη φρασεολογία, θέλετε να μιλήσετε για τη χρηματοδότηση με προσιτούς όρους που θα κατανοηθούν από πολλούς τύπους ανθρώπων της εκτελεστικής διαχείρισης. Για παράδειγμα, σκεφτείτε να αλλάξετε φράσεις όπως οι μειωμένες DSOs κατά 9 ημέρες σε μειωμένους εισπρακτέους λογαριασμούς κατά 14% και βελτιωμένη θετική ταμειακή ροή με αυστηρότερους όρους πληρωμής koroton pikavippi.

Δείξτε περισσότερες καθημερινές δεξιότητες: Είναι εύκολο για τα στελέχη των οικονομικών να αγνοήσουν τις κοινωνικές δεξιότητες σε ισχυρά οικονομικά επιτεύγματα, αλλά προσέξτε να μην δημιουργήσετε ένα βιογραφικό σημείωμα με μεγάλο όγκο αριθμών που θα χάσουν οι αναγνώστες. Γνωρίζουμε ότι έχετε εντυπωσιακά διαπιστευτήρια και επιτεύγματα, αλλά μην αφήνετε τις μετρήσεις να επισκιάζουν τα επιτεύγματα του ανθρώπινου κεφαλαίου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τρόπους με τους οποίους η δική σας ηγεσία του ανθρώπινου κεφαλαίου οδήγησε στην παραγωγικότητα της ροής εργασίας ή στη βελτίωση της κουλτούρας της επιχείρησης, ώστε να δημιουργηθούν επίσης έσοδα και κέρδη για την επιχείρηση.